Tatra food
Nasza misja
Tatra Food to coś więcej niż koncept – to doświadczenie, które na nowo definiuje kulinarną przygodę w górach, na Podhalu.
Nasza misja? Tworzenie niezapomnianych chwil, w których jedzenie staje się pełnym doznań spotkaniem z dziką naturą, lokalnymi smakami i góralską gościnnością w nowoczesnym wydaniu.
z tego słyniemy
Sekretne Kolacje
Najbardziej znani jesteśmy z naszych kultowych już Sekretnych Kolacji, zabieramy naszych Gości w wyjątkowe miejsca na Podhalu, gdzie przyroda łączy się z podhalańską kuchnią, a każdy posiłek staje się niezapomnianym przeżyciem.
Każde wydarzenie ma ograniczoną liczbę miejsc. Tworzymy kolacje dla tych, którzy szukają czegoś więcej niż jedzenie – chcą dotknąć autentycznego smaku Podhala wszystkimi smakami i przeżyć chwile, które będą wspominać na długo.
nasza codzienność
Restauracja na Krupówkach
Oprócz Sekretnych Kolacji, prowadzimy również restaurację na Krupówkach – aktualnie jest to najlepiej oceniana restauracja w Zakopanem wg. Google.
Tutaj również celebrujemy lokalne smaki, jednak w bardziej dostępnej i codziennej formie. W naszej restauracji Schronisko Krupówki czekają na Ciebie klasyczne potrawy, podane w nowoczesnym wydaniu, z dbałością o każdy szczegół.
catering
Dla grup i firm
Dla grup i firm oferujemy także usługi cateringowe. Organizujemy ekskluzywne przyjęcia, imprezy firmowe, czy kameralne kolacje, dostarczając niepowtarzalne smaki Podhala prosto pod Twoje drzwi.
Niezależnie od tego, czy marzysz o kolacji w górach, czy wyjątkowym wydarzeniu w wybranym przez Ciebie miejscu – możemy to dla Ciebie zorganizować.
Artur Kinasz
Pomysłodawca konceptu
Za sukcesem Tatra Food stoi Artur Kinasz – członek ruchu Slow Food. To właśnie jego wizja połączenia autentycznych smaków gór z niepowtarzalnymi miejscami Podhala doprowadziła do stworzenia Sekretnych Kolacji.
Artur od lat eksploruje lokalne tradycje kulinarne. Jego miłość do Podhala i pasja do jedzenia stały się fundamentem naszej działalności, której misją jest dostarczanie nie tylko jedzenia, ale pełnych doznań kulinarnych.
Za Arturem stoi także cały zespół Tatra Food – Szefowie Kuchni, lokalni rolnicy oraz Ci zza granicy oraz wszyscy zaangażowani w koncept.